8 exemples ens defineixen

Hi ha centenars de circumstàncies que poden fer que vostè, en un moment determinat necessiti els nostres serveis.
Davant qualsevol eventualitat, és important que sàpiga que pot comptar amb nosaltres, a Barcelona i tot Catalunya.

A continuació i a tall d'exemples li exposem 8 casos reals que ens defineixen:

Una emergència: Vam recollir en un polígon industrial de Barcelona un paquet semblant a una capsa de llumins. L'entrega era a Manlleu. A la fàbrica estaven tots aturats era l'agulla d'una màquina industrial.

Una badada: Un senyor de Berga va comunicar a Taxi Barcelona que havia estat a Barcelona fent gestions, al tornar a la tarda es va adonar que s'havia deixat la cartera amb tots els documents al restaurant. Va ser una badada: són coses que ens han passat a tots.

Una necessitat: A Tortosa ho tenien tot preparat per menjar amb l'àvia en el dia del seu aniversari. El problema és que van oblidar coordinar qui l'anava a recollir a Barcelona, no quedava temps per anar i tornar. Taxi Barcelona la va acompanyar al restaurant.

Un compromís: Una empresa de Cervera ens va demanar que recollíssim a un client de l'aeroport del Prat. Ens va dir que no li cobraréssim a ell sinó que ho féssim directament a l'empresa.

Una premura: A les dues tancaven una empresa, el nostre client havia de recollir un paquet i no arribava a temps. Taxi Barcelona es va desplaçar amb urgència al lloc indicat i va tornar a lliurar el paquet al client.

Una eventualitat:
Un taller de Mataró ens va demanar urgentment una peça per un cotxe d'un client seu, el client s'havia presentat al taller i exigia el cotxe ja!.

Un capritx:
Taxi Barcelona va recollir en una galeria d'art, que no tenia servei de lliurament de paqueteria, una obra delicada embolicada per a regal a una Urbanització de Tossa de Mar. Tot i ser lleugera, l'obra era de dimensions considerables, per la qual cosa vam enviar un taxi monovolum.

Hi ha centenars de circumstàncies en què Taxi Barcelona li pot oferir la solució més ràpida i eficaç. Per qualsevol cosa vostè ens pot trucar i Taxi Barcelona posa en moviment el vehicle més adequat un taxi de luxe, un taxi monovolum... Actuem a l'àrea metropolitana de Barcelona i la resta de Catalunya.

info@taxi-barcelona.com
 


www-taxi-barcelona | Tots els drets reservats. Copyright ©2014